ami történt

hírek

2020.11.24-26.

Újabb
HR Maraton rajt

Az első HR Maraton sikerén felbuzdúlva összeállítottunk még egy Maratont idénre, hogy ezzel is segítsünk ebben a nehezített időszakban.

A 2. HR Maraton témái a hatékonyságnövelés, a HR-es kihívások és végül a meggyőző HR-es voltak. Külön köszönjük az előadók segítségét és köszönjük a részvételt valamint a sok pozitív visszajelzést!

2020.10.5-7.

Elrajtolt a
HR Maraton

A HR Maraton a HR Mini Akadémia szervezésében létrejött online konferenciasorozat. Évente több alkalommal, alkalmanként 3 napon keresztül előadások és kerekasztal-beszélgetések várják a jelentkezőket. Hihetetlen, de már erre az első alkalomra is micsoda érdeklődés volt!

Az első HR Maraton mérlege: 155 résztvevő, 120 vállalattól, 12 órányi előadás és 3 órányi kerekasztal-beszélgetés. Köszönjük a részvevőknek és az előadóknak! 🙏

2020.03.20.

Online műsorokkal segítünk

2020. március 20-án egy élő bejelentkezéssel kezdődött minden.  A home-office és egészség a járvány idején témában a BECK AND PARTNERS Facebook oldalon indultak útjára online műsoraink: mára már 3 műsornál és több, mint 100 adásnál járunk.

válság vagy forradalom

Irány a könyvesboltok polcai!

A könyvet most már nem csak a weboldalunkon, hanem a Book24-en és a legnagyobb könyvesbolti hálózatokban is meg lehet találni.

2020.11.14.

Könyvbemutató

A Park Inn by Radisson Budapest Horizont termében bemutattuk a Válság vagy forradalom című könyvemet.

Gázmár Domán HR szakértővel és Németh Gáborral, a digitális átalakulás szakértőjével beszélgettünk a 4. ipari forradalomról, a digitalizációról, az oktatásról és arról, mindezek hogyan fogják érinteni a munkaerőpiacot. A beszélgetést Bogyó Péter vezette.

Izgalmas, érdekes beszélgetés volt, amiből Veletek is megosztok majd néhány inspiráló gondolatot. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki eljött.