jótékonyság

segíteni a jövő generációnak

Zsolt hosszú évek óta a munka mellett a segítségnyújtásra összpontosít, amelyet különböző módon, hol személyesen, hol alapítványokon keresztül végez. Az elmúlt több, mint 20 évben Zsolt nem csak anyagi támogatást nyújtott, hanem személyesen is részt vett több mint 40, különböző jótékonysági kampányban: legyen szó szervezésről, adománygyűjtésről vagy akár egy kis fizikai munkáról.

Az emberek gyakran meglepődnek, amikor azt mondják, hogy ennek a munkának sok közös vonása van a Beck and Partnersnél végzett munkájával. Mindkét esetben fantasztikus embereket fog össze és működik együtt velük, egy-egy nagyobb kihívás megoldása érdekében.

Zsolt örömmel segíti az alapítványokat is, akik segítik a fiatalokat a világ minden táján, hogy a jövő generációnak egészségesebb élete és a jövő kihívásaihoz megfelelő eszközökkel rendelkezzenek.

2020

Mégiscsak jobb adni, mint kapni!

A koronavírus okozta nehézségek miatt úgy döntöttünk, hogy a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház alapítványa részére ajánlunk fel támogatást.

XI. kerületi cég révén küldetésünknek éreztük azt, hogy kerületünk egyik kórháza részére küldjünk egy kis karácsonyi meglepetést! 🙂 Az alapítványuk részére megküldött összegből olyan eszközöket tudnak majd vásárolni, melyek nagyon gyorsan fogynak, vagy nagyon nagy hiány van belőle.

Egy kis „elcsépelt” mondással szeretnénk minden céget arra bíztatni, hogy ha tehetik, támogassanak ők is minden évben akár egy iskolát, akár egy kórházat vagy küldjenek adományt bármely alapítvány részére, mert: mégiscsak jobb adni, mint kapni!

2019

Boldog gyerekek Hajdú-Biharban!

A korábbi évekhez hasonlóan most is szerettünk volna támogatást nyújtani akár egy iskolának, kórháznak vagy egy alapítványnak. Idén a Hosszúpályi Irínyi József Általános Iskola részére vásároltunk sportszereket, hogy segítsük a jövő generációt. Olyan eszközöket vásároltunk, melyek hiányoztak az iskolából és nagy szükségük van rá a diákoknak.

A sportszereket nem csak megvettük, hanem kis csapatunkkal el is vittük Hosszúpályiba, ahol aztán össze is szereltük. Így a gyerekek azonnal birtokba is vehették a trambulint, kipróbálhatták a ping-pong asztalokat és focizhattak is. Fantasztikus nagy öröm volt látni a gyerekek arcán a boldogságot!