beck zsolt

a munkaerőpiac jövőkutatója

A technológia, a robotika, az ipar és a gazdaság változásai mindig is nagyon érdekeltek. Szakmámból adódóan is elkerülhetetlennek tartom, hogy ne csak az autók iránti szenvedélyemben merüljön ki a technológiai fejlődések iránti rajongásom.

Az ipar 4.0 munkaerőpiacra gyakorolt hatását minden nap a bőrünkön érezzük.

Közgazdász vagyok, aki a munkaerőpiac jövőjét kutatja.

Közgazdász vagyok, több nagy multinacionális cégnél töltöttem be vezető beosztást és 20 éve vagyok a munkaerőpiac szakembere. Folyamatosan képzem magam, és a jövőt kutatom, mert érdekel az emberek sorsa.

A húsz év alatt naponta láttam a beérkező igényeket – mind munkáltatói, mind munkavállalói oldalról. A szemem előtt jelentek meg trendek, hogy azután elhaljanak, lassan vagy gyorsan; megéltem súlypont-eltolódásokat, visszarendeződéseket, és figyeltem, ahogyan bizonyos igények végleg eltűnnek. Ezek a tapasztalatok óriási rálátást adnak a munkaerőpiacra.

közgazdász

munkaerőpiaci szakember

könyv szerzője

jótékonysági kampány

“Az elmúlt 20 évben, Beck Zsolt figyelemre méltó vezetővé vált a magyar fejvadászat és karrierépítés területén. Lehet úgy ismered, mint az Álláskeresés kézikönyvének szerzője vagy a Beck and Partners fejvadászcég alapító-ügyvezetője. Az általa irányított vállalkozás több ezer embernek talált új állást és több száz cégnek segített kiválasztani a megfelelő munkatársat.

2017-ben létrehozta cégén belül a Karrierszerviz üzletágat, ahol álláskeresőket támogatnak céljaik elérésében. Ez idő alatt több, mint 350 embernek segítettek önbizalommal teli, profi álláskeresővé válni: vannak akik álomállásukat, vannak akik életcéljukat találták meg. Ezért is büszkék arra, hogy a profi önéletrajzírástól a karrier coaching-ig minden szolgáltatásukkal segítenek az embereknek a legideálisabb pozíció elnyerésében.

Zsoltot a folyamatos fejlődés és fejlesztés motiválja, aminek eredményeként Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazta a szakmai zsűri az általa megálmodott HR Felhő toborzási-kiválasztási szoftvert. Emellett elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, valamint a Magyar Brands Innovációs Nagydíját is, és többször részesült a Magyar Brands Innovatív Márka elismerésben.”

Könyvek és szolgáltatások

Miben tudunk segíteni Neked?

Válság vagy forradalom

Piaci érdekességekről, gyakorlatias tanácsokról, utópiákról, veszélyekről olvashatnak, melyek olykor ijesztők, megdöbbentők vagy dühítők lehetnek. Érdekes kalandozás ez a technológiai és a munkaerőpiac megannyi területén, amik nem csak elgondolkoztatják, de fel is készítik az olvasókat az küszöbön álló új világra.

Kulcs a karrierhez

Ez egy Magyarországon egyedülálló kézikönyv, az elmúlt 20 év alatt megszerzett HR-es és jelölt oldali tapasztalatokból: ennek segítségével nemcsak eligazodhatsz az álláskeresés és a karrierépítés területén, hanem naprakész szakmai tanácsokkal fogsz találkozni, amelyek azonnal alkalmazhatóak.

BAP.HU

Új munkahelyet találni egy szakembernek, vagy új munkatársat keresni egy cégnek, nem sikerülhet kölcsönös bizalom nélkül.

Az önéletrajzod feltöltésével és a részletes kereső használatával hatékonyan tudod megtalálni azt az munkát, melyet szívesen végeznél.

Karrierszerviz

Az álláskeresés egy olyan szakma, amit sehol sem tanítanak, pedig a sikerhez ma már kevés elküldeni egy 10 perc alatt elkészített önéletrajzot és ölbe tett kézzel várni a sikert. A Karrierszerviz azoknak szól, akik unják az elutasításokat, a válaszra sem méltatott pályázatokat, akik tanácstalanul ülnek, amikor önéletrajz vagy motivációs levél írásra kerül a sor, és kiváltképp azoknak, akik szeretnének végre olyan munkahelyen dolgozni, ami minden igényüket kielégíti.